Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο κλιπ από τη σειρά Resident Evil του Netflix παρουσιάζει ένα πολύ σκοτεινό 2036

Η πρώτη σεζόν της σειράς Resident Evil του Netflix κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουλίου 2022, με την ιστορία της να διαδραματίζεται σε ένα πολύ σκοτεινό 2036. Το Netflix δημοσίευσε ένα νέο κλιπ από τη σειρά, δίνοντάς μας ένα ακόμα δείγμα από το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα σε ένα μέλλον υπό την ηγεσία της Umbrella Corporation.

Η σειρά θα μας παρουσιάσει γεγονότα από δύο διαφορετικά timelines. Το ένα είναι στο 2022, στα ξεκινήματα της διάδοσης του T-virus που μετατρέπει τους ανθρώπους σε μεταλλαγμένους κανίβαλους. Το δεύτερο είναι στο 2036, όταν και θα κυριαρχεί το post-apocalyptic στοιχείο με τις συνέπειες της πανδημίας του ’22. Η ιστορία του show δε θα συνάδει με τη μυθολογία των videogames, όμως οι βασικές προϋποθέσεις του σύμπαντός τους θα είναι ίδιες.


Στη σειρά εμφανίζονται οι Lance Reddick, Ella Balinska, Tamara Smart, Adeline Rudolph, Siena Agudong, Paola Núñez, Mpho Osei, Tutu, Anthony Oseyemi, Marisa Drummond, Lea Vivier, Ahad Raza Mir, Turlough Convery και Connor Gosatti, με showrunner τον Andrew Dabb (Supernatural).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*